Post by asimunbeibai on Feb 4, 2022 11:35:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotai viskas ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Tai puikus žaidimas. Man tai labai primena Gmodą
Aš jam skyriau vieną žvaigždutę, nes kiekvieną kartą įkeldamas žaidimą Jis mane išmuša, ar galite tai pataisyti
Puikus žaidimas, bet ar galite ištaisyti kai kurias klaidas, vis tiek patinka žaidimas, ar galite pasigaminti daugiau ginklų, ar galite pasigaminti skrybėles, taip pat pamėgti ginklus ir grafiką, padaryti daugiau žemėlapių, atsiprašau, jei tai ne 5 žvaigždutės, ar galite pasigaminti daugiau ginklų, pvz. automobiliai taip pat pls
sanic isss ne čia pridėti sanic!!!!!!!!!!!!! SANIC Whyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu
Tai labai smagus žaidimas, tačiau jame yra daug skelbimų, kuriuos tikrai neturėtumėte atsisiųsti ir galėsite daryti tai, ką norite
duodu dvi žvaigždutes, nes thay ištraukė savo nagus kaip gardas;(
Puikus žaidimas, bet jūs negalėjote jo padaryti nemokamai, visi brangiai kainuoja iš monetų, padarykite jį nemokamai, todėl aš jums duosiu visas žvaigždes
Ši APK yra tokia gera programa, tačiau šiame atnaujinime sukurkite privatų serverį šiame žaidime, nes žaidžiu su savo draugu ir kitu žaidėju, griaunančiu mūsų pasaulį, todėl norime, kad šis žaidimas turėtų privatų serverį, gerai😤😤
sunku žaisti su viskuo, kas prideda!
Šiam žaidimui skyriau 5, nes JIS YRA SUPER!!! Su jetpack galite skristi kiek tik norite ir jis NEBESIBAIGS, o BALDY head 4 galite nusipirkti tik už 3 monetas, galėsite atrakinti automobilius ir turėti MIELIUS augintinius. Taigi, kas tai skaito... NUSTOK SKAITYTI IR ATSISIŲSTI ŠĮ ŽAIDIMĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tai mus vis spardo! Dėl to. Aš negaliu žaisti žaidimo! Pls pataisyk
Sesuo pasep aš kada nors galėčiau paprašyti, kad man tai labai patinka, bet pabandžiau atsisiųsti ir tai užtruko kaip amžinai, taip pat yra tiek daug skelbimų, linkiu, kad niekas nesugalvotų adreso, bet yra vienas dalykas, kuris yra kvailas dėl šio tikrai šaunaus. tikrai tikrai tikrai tikrai nuostabu, kad vaikinai taip pat linksminasi su juo. Žmogus-voras Elsa turi "YouTube" kanalą ir tai yra geriausias "YouTube" kanalas pasaulyje, tai yra "Trinity Caden" be jokios ir tik "Trinity Caden" ir ačiū
prastas valdiklių dizainas
Man patinka šis žaidimas, viskas yra gerai! Nemačiau nei vienos klaidos, lol
Laikui bėgant darosi nuobodu
Tiesiog nėra labai įdomus žaidimas, jame nėra ko veikti, tiesiog venkite
tikrai jo buggy ir lAg. tiek daug klaidų ir vėlavimo. tai puikus kelių žaidėjų žaidimas jums ir draugams. pastatyti pilį ir pradėti karą.
Neblogas žaidimas
Padaryk ką nors daugiau žaidimas 45-asis žaidimas prarasti susidomėjimą žaidimas flash 🔙 žaidimas
Žaidimas puikus, bet daug reklamų
Turite įdiegti tam tikrą pranešimų sistemą, kad žaidėjai galėtų pranešti apie įsilaužėlius
Šis žaidimas yra labai nemalonus, jūs žaidžiate neprisijungę žaidimą, aš sukuriu automobilį, aš jį sugadinau, aš gaunu bombą be žalos, bet kodėl ištaisykite klaidą, kurią man reikia praktikuoti dabar😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡.
Yra per daug nesklandumų!! Kai einate į pagrindinį puslapį, visada pridedama:
šis žaidimas neįkeliamas
Man labai patinka šis žaidimas tiems, kurie mėgsta karo ar strateginius žaidimus. Rekomenduoju šį žaidimą
Tai labai lėta, jei aš žaidžiu
😀😅
Jūs padarėte šį žaidimą blogą, tai blogą žaidimą, šis žaidimas buvo įsilaužimas, bet jūs net nežinote, bet jokios žalos
Geras žaidimas, bet vis tiek turi tam tikrų nesklandumų ir reikia šiek tiek padirbėti. Žaidimas tobulas, juokingas.
Žaidimas savotiškai geras, bet įsilaužėlių daug, vertinčiau 5 žvaigždutėmis, įsilaužėlių nebuvo.
Daug juoko
Duodu tau 3 žvaigždutes, nes žaidėjas toks greitas ir vištienos ginklas geresnis, bet viskas gerai🙂🙂🙂
Padarykite tai taip, kad galėtumėte sinchronizuoti, kad nereikėtų iš naujo paleisti naujus įrenginius, kai tai bus žaidime, duosiu jam 5 žvaigždutes
Anksčiau jame nebuvo skelbimų „memes war“ ir „chickin wars“, ir aš nekenčiu skelbimų
Tai gerai 🤯🤯😊👍👍😎👍😎👍👍🙏
Vaiduoklis... tai vaiduokliškame žaidime aš tiesiog vienas savo serveryje, girdžiu žingsnius, bet ten nieko nėra, peržiūrėjau visą žemėlapį
Wert pasakė, kad žais šį žaidimą
Ech, blogai, kad žaidime nebūtų jokių skelbimų ir viskas būtų nemokama monetų parduotuvėje, o tada duokit penkias žvaigždutes
Koks geras žaidimas, pvz.
Kas 5 sekundes rodomas papildymas, turiu galvoje, man patinka, tai geras žaidimas, bet jis tiesiog rodo per daug priedų
tai geras žaidimas, bet įdėkite dar vieną dalyką, kurį galite panaudoti savo nuotraukas savo odai